Wat is de juiste plaatsing voor bloemen?

Wat is de juiste plaatsing voor bloemen?

Wat is de juiste plaatsing voor bloemen?

Om extra lang te genieten van uw bloemen is het belangrijk dat ze op de juiste plaats staan, maar wat is de perfecte plek voor uw bloemen.

Verwarming

Zet uw bloemen niet bij de verwarming. Bloemen bloeien sneller uit en gaan sneller hangen op een plek waar de tempratuur hoog is. De “snelle” verandering van tempratuur bij een verwarming doet de bloemen vaak ook niet goed, dus zorg voor een plek waar dit niet zo is. Houd er ook rekening mee dat in de zomer de bloemen ook een koele plek krijgen.

Zet uw bloemen niet in de zon

Zet uw bloemen niet in de zon, de zon zorgt voor een snellere groei en bloei van de bloemen. Tenzij u nog veel dichte knoppen heeft aan uw bloemen is het verstandig om de bloemen uit de volle zon te houden om extra lang te kunnen genieten van uw bloemen.

Geen bloemen bij uw fruitmand

Zet uw bos bloemen ook niet naast een fruitschaal. Rijpend fruit produceerd namelijk een gas: ethyleen dit gas zorgt voor een snelle rijping van bloemen waardoor uw bloemen sneller uitgebloeid zullen zijn.

Waar kunt u de bloemen wel neerzetten?

Een perfecte plek voor de bloemen is een koele plek verwijderd van de volle zon en niet in de buurt van uw fruitschaal. Zorg er wel voor dat de bloemen mooi te zien zijn, want dat zijn ze uiteraard waard. Plekken waar u bloemen kunt neerzetten zijn: op de eettafel, naast de tv, op een tafelmeubel, op de kast, in uw slaapkamer, op uw bureau en zo zijn er natuurlijk nog meer plekken.