Nieuwkoops.nl : Een nieuwe bijbaan of fulltime knallen in je tussenjaar? Kom werken bij De bloemenjongen

Kom werken bij De bloemenjongen en start je eigen wijk. Ben of ken jij iemand die het ook geweldig zou vinden om onder begeleiding een eigen bloemenwijk te beginnen? Lees dan snel verder!

Voor de mensen die De bloemenjongen nog niet kennen: De bloemenjongen verkoopt elke week verse bloemen bij jou aan de deur. 

Geen normale baan

Als bloemenjongen/meisje zorg jij dat iedereen in jouw wijk bloemen krijgt en verzorg je de beste service. “Verse bloemen met een lach.” Je mag je eigen wijk kiezen waar je gaat lopen en hoe je dit wil gaan aanpakken. De bloemenjongen helpt je met al je ideeën, ondersteunt je waar nodig is en zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf en je bloemenwijk haalt.

Hoe werkt het?

Als je contact met De bloemenjongen opneemt omdat je het ziet zitten om een eigen bloemenwijk te starten, plannen jullie samen een gesprek in om het één en ander duidelijk te maken voordat je start met je eigen wijk. Na dit gesprek zullen ze zo snel mogelijk de eerst dag inplannen waarop jij kan beginnen met het verdienen van geld. De bloemenjongen zorgt dat je die dag op tijd je bloemen hebt. Zodra je alles hebt verkocht, kijken zij welk bedrag je hebt verdiend. ALLE WINST IS VOOR JOU!

Wat verdien je?

Je verdient wat je zelf verkoopt. Dus zorg jij dat je binnen een uur € 30 winst hebt? Dan verdien je € 30 per uur. Het bedrag dat je verdient verschilt vaak tussen de € 10- € 40 per uur. Het begin zal lastiger zijn om klanten te vinden. Daar gaat tijd en energie in zitten. Maar zodra je een aantal vaste klanten hebt kun je efficiënter lopen, sneller verkopen en meer inkopen/ meer verkopen.

Waar kan ik mijn eigen wijk starten?

Je kan je eigen wijk beginnen bij jou thuis. Zolang er nog geen bestaande bloemenwijk is waar jij wilt gaan lopen is dit geen probleem. Er zijn zelfs een aantal wijken waar al een aantal klanten zitten die je kosteloos kan overnemen. Weten welke wijken dit zijn? Neem contact op met De bloemenjongen.

Meld je aan voor het beste bijbaantje als verkoper van bloemen

Klik hier om je aan te melden

Het hele artikel lezen? Klik hier.