Wie is de
bloemenjongen?

Quinn Cordes (De bloemenjongen)

De bloemenjongen quinn Cordes - ondernemer - oprichter De bloemenjongen
leave1 01
leave2 01
stip wit 01

Wie is "De bloemenjongen"?

Wij verkopen verse bloemen aan de deur met een lach 😉

“Mensen riepen: De bloemenjongen is er weer. Zo is de naam geboren”

“Ik ben Quinn Cordes, 24 jaar, uit Noorden. Met mijn bedrijf verkoop ik bloemen aan huis en help ik jongeren aan een bijbaan, met hun eigen bloemenwijk. Zelf ben ik op mijn twaalfde begonnen met bloemen rondbrengen, op mijn dertiende ging ik bloemen verkopen en van mijn verdiensten weer bloemen inkopen bij mijn vader die op de veiling werkt. Als ik aan de deur kwam, riepen de mensen: de bloemenjongen is er weer! Zo is de naam van mijn bedrijf geboren. Ik ben commerciële economie gaan studeren, maar het ondernemers-gevoel was sterker en ik besloot er helemaal voor te gaan. Sindsdien gaat het hard, mijn werkgebied is flink uitgebreid. Mijn doel? Bloemenwijken door heel Nederland!

Het ontstaan van de bloemenjongen

background image 01
2012
Het begin van de Bloemenjongen
icon3
2013
Vaste dagen gaan lopen in Noorden
icon3
16-04-2021
Inschrijving KVK voor de Bloemenjongen
icon3
31-08-2021
De officiële start van de bloemenjongen
icon3
06-05-2022
Eerste bloemenwijk buiten de wijken van oprichter Quinn Cordes.
icon3
06-05-2023
In een jaar gegroeid naar 15+ bloemenwijken en op zoek naar meer.
icon3
01-02-2024
Na het winnen van de VOAWARS zijn we gegroeid naar 20+ wederverkopers in 3 verschillende gemeentes.
icon3
plant6 01

Wat is de bloemenjongen?

blad small 2 01
dots blue 01

De Bloemenjongen is een jong bedrijf dat zich richt op het verkopen van verse bloemen aan de deur.
We staan voor kwaliteit en service. “Verse bloemen met een lach”.
De bloemen worden elke dag vers opgehaald om vervolgens naar de verkopers te brengen die het dezelfde dag nog aan huis verkopen.
We hebben diversen bloemen op de kar die per periode verschillen. Zo werken we nauw samen met regionale kwekers om de meest verse bloemen te leveren

Wat ons uniek maakt is de laagdrempeligheid om te kopen. U zit NERGENS aan vast. Wij komen wekelijks langs, maar u hoeft niet elke week te kopen. Wij garanderen daarnaast ook nog eens de kwaliteit van onze bloemen door vaasgarantie. Zo streven wij naar 100% tevreden klanten.

background image 01

Waar komt de bloemenjongen?

stip wit 01

Gemeentes Alphen, Nieuwkoop, Ronde venen en (binnenkort Woerden)

👇En deze toppers komen bij u langs👇

Een beeld bij bloemen kopen aan de deur

Speciaal voor u hebben wij een video gemaakt zodat u de bloemenjongen kunt ervaren zoder dat u hoeft op tes staan. Wilt u dat wij langskomen om het in het echt te ervaren? Ga dan naar onze  “Bloemen aan huis” pagina

Onze missie
“De bloemenjongen door heel Nederland”

Een bloemenwijk erkend als “De beste ondernemende bijbaan”

Een bloemenwijk is vanaf mijn 12e mijn best betaalde bijbaan, daarnaast ben ik vakkenvuller, bezorger, tuinonderhouder, kledingwinkel medewerker, kassière en inpakker geweest. Bij de meest baantjes in loondienst had ik het heel erg naar mijn zin, alleen zaten mij een paar dingen dwars:

  1. Ongeacht hoe hard of efficiënt ik werkte, werd ik er niet naar betaald. Iemand die twee jaar ouder was, maar één kar minder per uur vulde, kreeg toch een hoger loon.
  2. Als ik een efficiëntere manier had gevonden (of dacht gevonden te hebben) moest ik het alsnog op de inefficiënte manier doen, omdat “dat is hoe we het al jaren doen”
  3. Als ik eerder wilde starten met werken als ik door wilde knallen om het daarna wat rustiger aan te kunnen doen ivm school kon dit vaak niet. ik moest elke dat hetzelfde doen en kon niks zelf flexibel inplannen.

En ik denk dat dit anders kan! 

Het doel is om in heel Nederland bekend te staan als “beste ondernemende bijbaan” Zo krijgen alle jongeren de kans die ik vroeger ook heb gekregen. 

Je werkt op je eigen manier , leert verantwoordelijkheid nemen, leert op je eigen tempo door te doen en door alle tips en tricks te oefenen die je meekrijgt en komt er achter of ondernemen iets voor jou is.

Ben je benieuwd naar meer informatie over een eigen bloemenwijk? Klik dan op de button hieronder