Wat zijn onze Standpunten?

Waar staan wij voor

bloemenjongen standpunten 01
blad3 01
005
stip wit 01

Onze standpunten

Persoonlijk contact

De bloemenjongen verbindt mensen door bloemen, het praatje aan de deur, de persoonlijke service en natuurlijk alles met een grote lach. Door de coronapandemie zijn er steeds minder contactmomenten met de verkoper. De bloemenjongen geeft dit persoonlijke contact door het maken van een praatje aan de deur.

listener
pngegg 1
valentines day 1
pngegg

Gemak

In plaats van dat u naar de bloemenwinkel komt, komt de bloemenwinkel naar u.
U hoeft alleen maar de deur open te doen, te zeggen wat u wilt en vervolgens te betalen. Contant of pinnen kan allebei. Bent u niet thuis? Dan bieden wij ook de optie om een abonnement te nemen, zo krijgt u elke week of 2-wekelijks verse bloemen aan de deur en hoeft u niet thuis te zijn. 

Kwaliteit

Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en de meest verse bloemen. Dit doen we op meerdere manieren. Zo worden de bloemen vers opgehaald van de veiling om vervolgens direct bij u aan de deur verkocht te worden, zo zit er zo min mogelijk tijd tussen het ophalen van de bloemen en het moment dat ze bij u in de vaas staan. De inkoop van de bloemen wordt uitsluitend gedaan bij bedrijven die gaan voor de hoogste kwaliteit en dit zorgt ervoor dat wij vaasgarantie durven te geven op elk bosje bloemen dat wij verkopen.

guarantee
pngegg 2
hand
pngegg 4

Service

Naast dat de bloemenjongen de service/het gemak biedt dat de bloemenwinkel bij u aan uw deur staat bieden wij ook extra services aan. Wilt u 2 boeketten bij elkaar in een boeket? Dat kan. Wilt u een bloemetje laten bezorgen bij de buurvrouw, omdat ze het verdient? Dat kan. Heeft u het moeilijk om de bloemen zelf in een vaas te zetten? Wij helpen u. Heeft u een vraag en denk u “nee dat is te gek om te vragen” stel de vraag en wij helpen u met uw probleem. Dat is de service van de bloemenjongen.

background image 01

“De bloemenjongen door heel Nederland”

Het doel van de Bloemenjongen is om een netwerk van bloemenjongens/meiden op te zetten door heel Nederland.

Iedereen met zijn eigen bloemenwijk, zodat jonge Jongens en meiden een start kunnen maken aan hun eigen bloemenwijk. Jongeren te helpen met het opzetten van hun eigenbloemen wijk zoals de oprichter van De bloemenjongen ook ooit is begonnen. Dit met de hulp, expertise, middelen en onder de naam van De bloemenjongen. 

Wil jij ook je eigen bloemenwijk?

Wat maakt de bloemenjongen speciaal

Quinn Cordes (De bloemenjongen)

Na het behalen van mijn MBO-diploma zat ik erg in dubio over het doorstarten van De bloemenjongen. Uiteindelijk heb ik besloten om toch een Hbo-opleiding te doen. Na het behalen van mijn propedeuse heb ik toch een officiële start gemaakt aan De bloemenjongen en te stoppen met mijn HBO. Een beslissing waar ik tot nu toe nog steeds achter sta. In de zomervakantie 2021 ben ik begonnen met het uitwerken van mijn plan. Eind Augustus heb ik mijn eerste officiële stappen gemaakt. Mijn doel? De bloemenjongen door heel Nederland opstarten.”
Oprichter van De bloemenjongen - ondernemer - Quinn Cordes
background image 01