Aan de slag als bloemen verkoper – Ontdek hoe je in 4 stappen kunt starten.

Aanmeldingsprocces voor het starten van een eigen bloemenwijk als bloemenverkoper hoe start ik met bloemen verkopen aan de deur

Aan de slag als bloemen verkoper – Ontdek hoe het aanmeldproces werkt – Hoe meld ik mij aan voor een bloemenwijk?

Ben je enthousiast over het idee om je eigen bloemenwijk te starten en geld te verdienen door bloemen aan huis te verkopen? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog gaan we je stap voor stap uitleggen hoe het aanmeldproces verloopt en hoe je aan de slag kunt gaan als bloemenjongen.

Stap 1 – Stuur een berichtje of vul het aanmeldformulier in

De eerste stap voor je eigen bloemenwijk is het aangeven dat je wilt starten. Stuur ons een berichtje of Meld je aan via het aanmeldformulier.

Stap 2 – Wij nemen contact met je op en beantwoorden je vragen

Heb je stap 1 gedaan, dan nemen wij contact met je op; vaak is dit binnen 3 werkdagen via Whatsapp. Je krijgt een korte introductie van De bloemenjongen en hierna kun je al je vragen stellen, zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Stap 3 – Sollicitatiegesprek inplannen

Als we al je vragen hebben beantwoord dan gaan we door naar het plannen van een sollicitatiegesprek. Uit dit gesprek gaan we opmaken of jij geschikt bent voor een eigen bloemenwijk en wat er van jouw verwacht wordt als bloemenverkoper. Ook laten we weten wat je vanuit ons kan verwachten zodat alles duidelijk is. Wil je weten hoe dit werkt? Bekijk dan deze video

Stap 4 – Ben je geschikt? Plan je eerste dag

Als we samen denken dat jij klaar bent om te starten dan plannen we een eerste dag in waarin we samen aan de deur gaan om bloemen te verkopen. Voordat je gaat starten krijg je een lijstje met vereisten dingen die we gaan regelen. Denk aan een account voor je pinapparaat, wisselgeld, een bloemenkar en eventueel een bericht op sociale media.

Gelijk aanmelden?

Ben je enthousiast over het idee om je eigen bloemenwijk te starten? Dan is het tijd voor een sollicitatiegesprek! We willen graag meer over jou te weten komen en kijken of je geschikt bent om als bloemenjongen/meid aan de slag te gaan. Meld je hier aan!

Wat als ik twijfel om mij aan te melden?

Als je er over na denkt om bloemen te verkopen en weet twijfelt o het iets voor jouw is kan ik je dar maar een oplossing voor geven. Probeer het uit! Je kunt je aanmelden en tijdens onze gespreken wordt het vaak al duidelijk of jij geschikt bent. Als je er daarna na een paar keer verkopen achter komt dat het toch niks voor jou is dan kun je altijd nog opzeggen. Als je het niet probeert dan weet je het niet.

Hoe weet ik of ik geschikt ben?

Als je het niet probeert weet je het niet. Dus wil je 100% zeker weten dat dit wel of niet iets voor jou is moet je het uitproberen (net als alle andere baantjes) Wel kun je stoppen wanneer je wilt. Ook hebben we een blog over de eigenschappen van een geode bloemen verkoper. Lees deze even door en kijk of er een of meerdere eigenschappen tussen staan die jij ook hebt