In 10 stappen van werkloos naar topverkoper met je eigen bloemenbusiness

Wat ga je doen als je een bloemenwijk start en begint met het verkopen van bloemen aan de deur? In deze 10 stappen leg ik je uit wat er gebeurt als jij op die aanmeld knop drukt.

  1. Meld je aan: Stuur een berichtje of vul het formulier in, zo kunnen wij contact met je opnemen.
  2. Stel vragen: Stel al je vragen die je hebt. Wij hebben ook een Veel gestelde vragen-pagina, maar je bent altijd welkom om ons een berichtje te sturen.
  3. Sollicitatiegesprek plannen: Wil jij bloemen gaan verkopen en zo geld verdienen? Dan moeten we eerst kijken of je geschikt bent. we plannen een sollicitatiegesprek in als je jonger dan 18 jaar bent moet hier een ouder/verzorger bij zijn.
  4. Eerste dag plannen: Ben jij geschikt? Dan plannen we een eerste dag in waarin ik je 1-op-1 begeleid met je eerste verkoop.
  5. Toegang tot de cursus: Voordat je start krijg je toegang tot de verkoopvideo’s waarin ik stapsgewijs uitleg hoe jij een topverkoper wordt.
  6. Jouw eerste dag: Als jouw eerste dag is aangekomen kom ik bij je langs met bloemen, een kar en alles wat je nodig hebt om te starten. ik loop ca. 1 uur met je mee en zal voor doen hoe ik bloemen verkoop, daarna gaan we in stappen jou naar je eerste verkoop brengen. Heb jij je eerste verkoop? gefeliciteerd! ik blijf er nog een paar huizen bij en zo kun jij zelfstandig verder gaan met de laatste paar bossen.
  7. Ben jij klaar met je eerste dag? Top we hebben nog even contact en kijken wat jij hebt verdiend, dit is afhankelijk van je verkoop.
  8. 2e week: In de 2e week ga jij zelfstandig op pad, maar je mag mij altijd bellen voor advies. Eerder deze week heb je samen met mij aangegeven welke bloemen je op je kar wilt en deze heb ik op tijd bezorgd op de dag wanneer jij gaat lopen. Ook hier bespreken we aan het einde van de dag hoe het is gegaan en kijken we hoeveel je verdiend hebt.
  9. Volgende weken: Het doel is natuurlijk om meer te verkopen om zo meer te verdienen. door ons handige systeem dat we hebben kan ik je persoonlijk helpen om meer te verkopen, heb je vragen over jouw wijk, de soorten bloemen op je kar of vragen van klanten? geef dit door en ik help je hierbij. Ook zijn er andere verkopers in de groepswhatsapp die eventueel kunnen helpen.
  10. Nu weet je wat er gebeurt als je op de knop hieronder drukt mijn vraag aan jou is: waarom heb je nog niet gedrukt? Het ergste wat kan gebeuren is dat je vragen stelt en erachter komt dat een bloemenwijk niks voor jouw is. Het kost maar 23 seconde om in te vullen dus waar wacht je nog op? Meld je aan!