Wat is de juiste bloemenvoeding?

Wat is de juiste bloemenvoeding?

Wat is de juiste bloemenvoeding?

Een goede verzorging van de bloemen kan zorgen voor extra vaasleven zodat u extra lang kunt genieten van uw bloemen. De juiste bloemvoeding hoort daarbij.

Chrysal bloemvoeding

De chrysal bloemvoedingszakjes zitten bij bijna elk boeket en bosje bloemen. In deze zakjes zitten alle ingrediënten om uw bloemen een extra boost te geven om nog mooier en langer te laten bloeien. Zorg er dus voor dat als u water in de vaas doet, dat het hele zakje met voeding ook in de vaas gaat. Zit er geen bloemvoeding bij uw bloemen. Vraag de verkoper om een extra zakje.

Frisdranken en suikers

Frisdrank is goed voor uw bloemen! Als u geen bloemvoeding heeft kunt u dit altijd vragen aan onze verkopers, maar zit u nu thuis en heeft u nu een oplossing/alternatief nodig? Kijk dan of u een frisdrank heeft staan. Frisdrank zorgt er namelijk voor dat sommige bacteriën worden gedood en bevat een paar soorten suikers die de bloemen helpen met groeien, doe dus wat frisdrank in het water van uw bloemen om de groei te bevorderen

Andere methode

Er zijn veel verschillende tips en tricks om bloemen “beter” te verzorgen en langer te laten leven. Zoals chloor in het water doen, een citroen in het water, een oud muntstuk in het water om de zuurtegraad te regelen en nog veel meer. Sommige zijn bewezen, andere blijken te werken zonder reden en veel werken er niet. Gebruik daarom als het kan bloemvoeding uit het zakje zodat je zeker weet dat je goed doseert en het werkt.