Verdien geld met je passie: start je eigen bloemenwijk en verkoop bloemen als een pro! Wat verdient een bloemenwijk?

Dit verdien je met een bloemenwijk, gemiddeld 9-14 euro per uur, + bonussen en het is niet leeftijdsgebonden

Verdien geld met je passie: start je eigen bloemenwijk en verkoop bloemen als een pro!
Wat verdient een bloemenwijk?

Bloemen verkopen in je eigen buurt kan een lucratieve onderneming zijn, maar hoeveel kun je er eigenlijk mee verdienen? In de vorige video hebben we het gehad over het gemiddelde uurloon van bloemenverkopers, namelijk 16,34 euro per uur. Maar hoe bereik je dit uurloon? Laten we eens kijken naar een praktisch voorbeeld.

Stel, je hebt een bloemenwijk van 25 huizen en je besluit om langs de deuren te gaan om bloemen te verkopen. Als je bij elk huis aanbelt, doen er 15 open en van die 15 huizen weet je 5 mensen te benaderen die bloemen willen kopen. Gemiddeld verkoopt een bloemist voor 10 euro per klant. Dit betekent dat je in totaal 50 euro aan omzet hebt gegenereerd.

Om het gemiddelde uurloon te halen, moet je minstens 50 euro per uur verdienen. Met deze omzet zou je dus je uurloon kunnen halen, mits je het voor elkaar krijgt om bij 25 huizen aan te bellen in een uur. Dat lijkt misschien veel, maar als je eenmaal in het ritme zit en een goed verkooppraatje hebt, is het zeker haalbaar.

Maar wat als je nu meer wilt verdienen dan het gemiddelde uurloon? Dan moet je ervoor zorgen dat je meer bloemen verkoopt in dezelfde tijd. Je zou bijvoorbeeld kunnen overwegen om bloemenboeketten samen te stellen en deze te verkopen in plaats van losse bloemen. Of je kunt je verkoopvaardigheden verbeteren door trainingen te volgen en te werken aan je presentatie.

Een eigen bloemenwijk kan een leuke en winstgevende onderneming zijn. Maar het vereist wel doorzettingsvermogen en een goed verkoopplan. Als je echter gemotiveerd en gepassioneerd bent over bloemen en graag met mensen werkt, dan kan dit een geweldige kans zijn om je eigen bedrijf te starten en financiële vrijheid te bereiken. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met je eigen bloemenwijk en bereik je doelen! welke hastags passen hierbij?

https://youtu.be/SqXLLRyHF3k