Waarom een Eigen Bloemenwijk voor Jou Werkt – Wordt een goede bloemenverkoper.

Waarom werkt een bloemenwijk voor jou?

Ben jij op zoek naar een bijbaan die jou echt iets oplevert? Een bijbaan waarbij je je eigen tijd kunt indelen, veel kunt verdienen en waarbij je als ondernemende jongere helemaal in je element bent? Dan is het starten van je eigen bloemenwijk misschien wel dé ideale keuze voor jou! In deze blog ontdek je waarom een eigen bloemenwijk jou als jongere zo goed ligt en waarom dit een geweldige kans is om je ondernemersvaardigheden te laten zien.

Denk je dat dit haalbaar is?

Je hoeft Maar Bij 5 Mensen per Uur Iets te Verkopen om €15 per Uur te Verdienen Verdienen klinkt goed, toch? Nou, met een eigen bloemenwijk is dit zeker haalbaar! Want voor de klant is het de keuze, haal ik het in de winkel, de bloemist of aan de deru. Als jij bij slechts 5 mensen per uur bloemen verkoopt (met het gemiddelde van 10,- per verkoop) dan, verdien je al gauw €15 per uur. Dat is meer dan een gemiddelde bijbaan! De flexibele tijden en de vrijheid om je eigen werkdagen te bepalen maken dit een perfecte bijbaan voor jongeren met ondernemersbloed.

Kun jij aanbellen bij vreemde?

Veel Aanbellen = Veel Opendoen = Veel Verkopen Actief zijn loont zich! Bij het verkopen aan de deur geldt vaak: veel aanbellen betekent veel opendoen en uiteindelijk meer verkopen. Dus, als jij bereid bent om actief de buurt in te trekken en veel aan te bellen, heb je een grote kans om veel boeketten te verkopen. Dit betekent meer verdienen en meer ervaring opdoen als verkoper.

Bloemenwijk starten
Waarom een Eigen Bloemenwijk voor Jou Werkt - Wordt een goede bloemenverkoper. 3

Een Bewezen Concept met Succesvolle Bloemenwijken

Er zijn al veel succesvolle bloemenwijken opgezet door jongeren zoals jij. Deze jonge ondernemers hebben bewezen dat het mogelijk is om een bloeiend bloemenverkoopbedrijf op te zetten, zelfs op jonge leeftijd. Je staat er dus niet alleen voor en kunt leren van de successen van anderen. Ook hebben wij videos opgenomen met fouten/leermomenten die iedereen kan tegenkomen, zo maak jij een vliegende start en kan jij snel profijt hebben van je eigen wijk.

Heb jij de Eigenschappen van een Geweldige Bloemenverkoper?

Als bloemenverkoper kun je uitblinken door bepaalde eigenschappen te hebben. Doorzettingsvermogen is essentieel om vol te houden, zelfs als het even tegen zit. Sociale vaardigheden zijn belangrijk om klanten aan te spreken en te overtuigen. Als ondernemende jongere heb je al een voorsprong, maar je kunt je ondernemersvaardigheden nog verder ontwikkelen om te excelleren als bloemenverkoper. Meer weten over de verschillende eigenschappen van een top verkoper? Lees dan de blog over “De 8 essensiele eigenschappen voor topverkopers”

Durf jij de eerste stap naar “succes” te zetten of blijf je bij je ‘normale’ baan?

Met de juiste instelling en een beetje lef kun jij jouw eigen bloemenwijk starten. Je hoeft geen ervaren ondernemer te zijn om te slagen. Met onze hulp en ondersteuning zetten we samen de eerste stappen naar jouw succesvolle bloemenverkoop avontuur! De eerst stap is het moeilijkst, maar durf jij deze stap te nemen ben je al een stap verder dan jongeren die dit niet doen. Dus zet jij de eerste stap? Of blijf je liever bij je ‘normale’ baan en vind je dat goed genoeg?

Wil je 5 tips voor een succesvolle bloemenwijk? Bekijk dan onze andere blog: 5 tips voor een succesvolle bloemenwijk.

Succesverhalen van Jonge Bloemenverkopers

Zoals eerder benoemd zijn er al meerdere bloemenwijken die succesvol zijn op elk hun eigen manier lees hieronder wat deze wijken succesvol maakt, zodat jij er achter kunt komen of een eigen bloemenwijk wel wat voor jou is. Hier een paar reviews uit de praktijk.

“Dat het leuk is om bij de mensen langs te gaan en je verdiend er altijd beter mee dan in de supermarkt”

“Vrolijke mensen ontmoeten en blij maken met bloemen, goed verdienen, goed begeleid”

“verdiend goed, in contact met mensen en je leert verkopen”

Dus denk jij dat je het in je hebt om een goede verkoper te worden? Zet dan die eerste stap en meld je aan! Zit je nog te twijfelen? Meld je dan ook aan en we gaan kijken of je door de selectie komt om verkoper te worden, maar zonder aanmelding kom je er sws niet.

Meld je aan